Tips bij het financieren van een auto

Geschreven door Philip op . In categorie: Auto

Van plan om een nieuwe auto te kopen? Een autofinanciering is vaak een hele opgave, want u kunt natuurlijk niet zo één twee drie het bedrag ophoesten, want deze aankopen liggen over het algemeen redelijk hoog. In dit artikel zullen wij een hopelijk op de hoogte brengen hoe u dit kunt gaan financieren en waar u zoal op moet letten.

Financiële instellingen

Wanneer u van plan bent om een lening aan te gaan bij een financiële instelling, moet u goed onderzoek doen. Zo moet u weten bij welke financiële instelling u de lening aangaat, welk bedrag u gaat lenen en de voorwaarden die aan de lening verbonden zitten. financesAan de hand van uw persoonlijke financiële plaatje (uw inkomen, looptijd en hoogte van de lening en toekomstbeeld) zal de financiële een persoonlijke situatie schetsen.

Deze kunt u accepteren, maar u heeft natuurlijk ook de optie om het aanbod van een andere instelling aan te horen en deze met elkaar te vergelijken.

Onderhandse lening

Een onderhandse lening spreekt eigenlijk voor zich; dit is een lening buiten een financiële instelling om.

Dit is financieel aantrekkelijk, want er zal weinig tot geen rente worden betaald over het geleende bedrag. Heeft u de mogelijkheid om een onderhandse lening aan te gaan bij een bekende? Wij raden u aan om dit te doen, want u krijgt op deze manier ook minder problemen bij het eventueel in de problemen komen met het aflossen van de lening.

Advies

Het verkrijgen van een autofinanciering brengt dus, zoals u kunt zien, het nodige uitzoekwerk met zich mee. Ons advies luidt dan ook; zorg voor een goede voorbereiding en research zodat u gemakkelijker een beslissing kunt maken voor het type autofinanciering. Kijk naar uw persoonlijke situatie en benader eens mensen in uw vrienden/kennissen kring voor een onderhandse lening, want deze blijft op het gebied van aansprakelijkheid en financiële aantrekkelijkheid natuurlijk het meest gunstig.

Over Philip

Ik ben Philip de Haan. Ik heb veel
interesse in duurzame oplossingen
in kunst, design, fashion en living.
Mijn interesse gaat de laatste jaren
vooral uit naar het recyclen van banden.
Daarom ben ik met Zwart Rubber gestart.

Copyright © 2015