Rubberen paardenkracht

Geschreven door Philip op . In categorie: Kunst

Ingezonden bericht:
Al enige tijd ben ik (Randy) bezig met het maken van bandenbeelden. Heb je mijn bandenbeelden al eens gezien? Inmiddels heb ik mijn tweede bandenbeeld gemaakt. Dit beeld, in de vorm van een paard heb ik meegenomen naar een expositie in Ahoy Rotterdam, ter gelegenheid van de Nationale Kunstdagen. Het afgelopen weekend heb ik hier namelijk aan mee gedaan met het rubberen paard. [clearboth]

 

Er zijn veel mensen op afgekomen en je had ook de mogelijkheid om met het rubberen paard op de foto te gaan. Deze kans krijg je natuurlijk niet dagelijks. Ik verwachtte al dat hier veel mensen gebruik van zouden maken. Het maken van het rubberen paard heeft wat tijd gekost, maar het is de moeite waard geweest, ik ben er trots op!

De expositie

Gedurende de expositie zijn er ongeveer honderd mensen op de foto geweest met mijn rubberen paard. Jongeren en ouderen wilden allemaal graag op de foto met het bandenbeeld. Ook de culturele attaché van Rusland zat hier bij (deze is te zien op de foto).

Zelf ben ik erg trots op mijn rubberen paard, ik ben namelijk gekozen door de publieksjury en de vakjury, ik heb de derde prijs gewonnen! Ben je ook benieuwd naar mijn rubberen paard? Dan kun je de foto’s bekijken en zie je precies wat hier mee wordt bedoeld. De collectie wordt in de toekomst hopelijk uitgebreid want het is een leuke bezigheid.

Tags:

Over Philip

Ik ben Philip de Haan. Ik heb veel
interesse in duurzame oplossingen
in kunst, design, fashion en living.
Mijn interesse gaat de laatste jaren
vooral uit naar het recyclen van banden.
Daarom ben ik met Zwart Rubber gestart.

Copyright © 2015