Producten gemaakt van gerecyclede autobanden? Het kan!

Geschreven door Philip op . In categorie: Mode, Wonen

Mensen worden steeds meer bewust van het ‘groene’ leven. Het milieu neemt een steeds belangrijkere plek in. Met de komst van de nieuwste hype kunnen auto’s ook helpen bij het zorgen voor een betere milieu. Hoe? Met gerecyclede autobanden natuurlijk! Met de komst van een nieuwe webshop worden we geïntroduceerd in de wereld van recyclede producten.

Autostoel – gemaakt van gerecyclede auto-onderdelen

Een autostoel is één van deze producten. Gemaakt van gerecyclede auto-onderdelen is het een ontzettend stevig en comfortabel product geworden. Opvallend genoeg blijkt de autostoel comfortabeler te zijn dan traditionele autostoelen. Het is mogelijk om deze autostoel zelf na te maken. Dit is echter wel erg lastig. Let dan wel op dat je zorgt voor de juiste zachte materialen om in de stoel te stoppen. 

Riemen – gemaakt van gerecyclede autobanden

Ook modieuze riemen behoren tot deze producten. Riemen in alle soorten en maten, voor man en vrouw en bovendien zeer milieuvriendelijk! Deze riemen zijn stuk voor stuk gemaakt van gerecyclede autobanden. Modieus en milieuvriendelijk bezig zijn. Wat wil je nog meer?

Poef – gemaakt van gerecyclede rubberen autobanden

Een geweldige traditionele poef, gemaakt uit rubberen autobanden. Dit unieke product is heerlijk zacht en stevig. De kwaliteit en levensduur van deze poef is groot.

Het is natuurlijk ronduit zonde om versleten banden zomaar weg te gooien als er zoveel moois van gemaakt kan worden. Daarnaast hoeven er dan geen andere materialen aangesproken te worden, wat zorgt voor besparing van productie. Daarnaast zijn het geweldige modieuze producten, die perfect van pas komen in het dagelijks leven. Milieuvriendelijkheid binnen handbereik dus!

Bron: Trendhunter

Tags:

Over Philip

Ik ben Philip de Haan. Ik heb veel
interesse in duurzame oplossingen
in kunst, design, fashion en living.
Mijn interesse gaat de laatste jaren
vooral uit naar het recyclen van banden.
Daarom ben ik met Zwart Rubber gestart.

Copyright © 2015