Stijlvolle shop met decor van autobanden

Geschreven door Philip op . In categorie: Design

Bow berlijn DOMKom je wel eens in Berlijn, of staat die stad al jaren op je lijstje? Ga dan zeker eens langs DOM in West Berlijn. DOM is een winkel met allerlei leuke design artikelen, maar waar het mij eigenlijk om gaat is de inrichting van de winkel. De inrichting is namelijk gemaakt van… oude autobanden. [clearboth]

Het interieur

Kroonluchter autobandZoals je op de afbeeldingen kunt zien zie je meer autobanden dan artikelen die ze verkopen. Een kroonluchter met een autoband, een autoband als displaytafel en zelfs een autoband als hondenmand. De loods waarin alles staat opgesteld past perfect bij de rauwe en toch stijlvolle uitsraling die de designwinkel/gallery heeft. Berlijn barst van de hippe, creatieve, verrassende en inspirerende winkeltjes en DOM is er daar een van! De designer achter al dit moois is Michael Lawrenz[clearboth]

De artikelen

Bij DOM in Berlijn verkopen ze vanalles: coole lego-dingen, fietsen, mode, boeken, kaarten, interieurartikelen en dingen voor baby’s en kinderen. En DOM zit niet alleen in Berlijn, je hebt in veel meer landen vestigingen. Zo zit er ook een in de spuistraat in Amsterdam. De inrichting is daar alleen niet gemaakt met behulp van autobanden, vandaar…
Autobanden als display tafelsDOM aan de buitenkantEn een autoband als hondenmand

Over Philip

Ik ben Philip de Haan. Ik heb veel
interesse in duurzame oplossingen
in kunst, design, fashion en living.
Mijn interesse gaat de laatste jaren
vooral uit naar het recyclen van banden.
Daarom ben ik met Zwart Rubber gestart.

Copyright © 2015